Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pár se hádal o peníze. Žena si na obranu vzala kuchyňský nůž

Strážníci dostali oznámení o dvojici, která na Praze 2 ohrožuje kolemjdoucí nožem. Jednalo se o pár, který se hádal o peníze. Muž prý svou partnerku uhodil a ta na něho z obavy o své zdraví vytáhla kuchyňský nůž.

V pondělí před polednem jela do ulice Františka Lenocha na Praze 2 autohlídka prověřit oznámení o dvojici ohrožující kolemjdoucí nožem. Na místě se oznamující hlídce přihlásil a sdělil, že viděl muže a ženu na lavičce hádat se kvůli penězům. Měli vedle sebe položený kuchyňský nůž. Oznamovatel dvojici nůž sebral a položil na vzdálenější lavičku. Pár pak odešel do Přemyslovy ulice. Hlídka se tedy vydala stejným směrem a po chvíli dvojici odpovídající popisu nalezla.

„Žena, která se s mužem opět hádala, strážníkům uvedla, že ji muž kvůli penězům uhodil do obličeje, a ona z obavy o své zdraví na něho vytáhla kuchyňský nůž. Muž se k celé věci odmítl vyjádřit, proto byla na místo přivolána státní policie,“ uvedla mluvčí městské policie Jiřina Ernestová. Žena se prý od té chvíle začala chovat agresivně, rozhazovala věci a slovně urážela muže, o kterém tvrdila, že je její partner. 

Chování ženy vykazovalo známky požití alkoholu nebo drog, na výzvy k uklidnění žena nereagovala a v jednom okamžiku rozšlápla sklenici a pokusila se střepem říznout na zápěstí. Strážníci ženě hmaty a chvaty ve zranění zabránili a přivolali záchrannou službu. Za doprovodu hlídky byla žena převezena do péče odborníků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky Hádka, peníze, kuchyňský nůž, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Kodýdek

Doufám, že dostala pendrekem

Neděle, 6. září 2020, 02:38Odpovědět

Pár se hádal o peníze. Žena si na obranu vzala kuchyňský nůž  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.