Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Kolemjdoucí senior začal z ničeho nic urážet strážníky, skončil v poutech

V poutech strážníků skončil v neděli po půlnoci sedmašedesátiletý senior, který měl potřebu v ulici U Výstaviště rozmlouvat do duše zasahujících městských policistů. Muži se zjevně nelíbilo, že strážníci řeší dopravní přestupky řidičů taxi. Neurvalým chováním vstoupil do jejich jednání, čehož nejspíš dnes lituje.

„Řešení dopravních přestupků patří bohužel ke každodenní rutině strážníků. Nejinak tomu bylo i v ulici U Výstaviště, kde hlídka řešila tři řidiče taxi, kteří porušili dopravní značení „zákaz zastavení“. Ve dvou případech muži odmítli řešení na místě, třetí s přestupkem souhlasil a na místě uhradil pokutu,“ popsala momenty před konfliktem mluvčí strážníků Irena Seifertová.

V moment, kdy hlídka začala sepisovat přestupky, přiběhl ke strážníkům kolemjdoucí a spustil, že se „jde podívat na ty blbce, co tady buzerují taxikáře“. „Strážník ho proto vyzval, aby svého chování zanechal. Dotyčného to neodradilo, spíše naopak. Rozjel se „kolotoč“ opakovaných výzev, které muž ignoroval,“ doplnila Seifertová.

A co víc, později se rozhodl z místa odejít. „V tu chvíli přišly na řadu donucovací prostředky. Totožnost muže následně zjistila státní policie,“ uzavřela Seifertová. Případem se teď bude zabývat správní orgán.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Praha

Štítky Praha, městská policie, taxi, nadávky, zadržení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kolemjdoucí senior začal z ničeho nic urážet strážníky, skončil v poutech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.