Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policistka cestou z práce zadržela vandala ničícího metro. Při činu ho natočila

Svůj den neměl v pondělí mladík, který se rozhodl pokreslit dveře soupravy metra. Nejen, že ho při činu chytila policistka v civilu, ještě ho stihla na svůj mobilní telefon natočit. Mladík po pár minutách skončil v rukou její kolegů. V trestním rejstříku mu tak nejspíš přibude další zápis.

Policistka si mladíka s fixou v ruce všimla před desátou hodinou večerní. „Když se ho zeptala, co dělá, odpověděl ji, že se jedná o jeho podpis. Následně mladíkovi sdělila, že je policistka a vyzvala ho, aby setrval na místě do příjezdu hlídky policie. Na to podezřelý nereagoval a z místa odcházel,“ shrnula mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policistka proto ihned zavolala na linku 158 a sdělila kolegům, že pronásleduje muže, který poškodil soupravu metra. Mladík se zastavil až na autobusové zastávce Háje, kam v tu chvíli přijeli i policisté. „Ti si ho od kolegyně převzali a převezli ho na policejní služebnu,“ dodala Siřišťová.

Devatenáctiletý mladík, který byl v minulosti soudně trestaný za násilnou trestnou činnost, je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což mu v případě odsouzení hrozí až jeden rok za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, vandal, metro, policistka, zadržení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policistka cestou z práce zadržela vandala ničícího metro. Při činu ho natočila  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.