Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

VIDEO: Agresoři zmlátili muže v metru na Náměstí Míru. Pátrají po nich kriminalisté

Kriminalisté pátrají po totožnosti útočníků, kteří surově napadli muže v prostorách metra na Náměstí Míru. Muž skončil s frakturou nosních kůstek, tržnou ránou nad pravým okem a pohmožděninami v obličeji a v pravé části trupu. Po útočnících pátrají kriminalisté.

Skupina mužů napadla údery pěstí do obličeje poškozeného. Když ležel na zemi, ještě do něj několikrát kopli a po napadení mu ukradli drobnosti za bezmála tisíc korun.

Kriminalisté již některé útočníky ztotožnili, ale hlavní z nich spravedlnosti stále unikají. „Touto cestou se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde se nacházejí, kontaktujte linku 158. Tísňovou linku prosím kontaktujte i v případě, že znáte totožnost dívky na záběrech, je vnímána jako svědkyně, která by mohla útočníky znát,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Případ se stal v pátek 24. dubna ve stanici metra Náměstí Míru. Agresoři jsou podezřelí z trestných činů výtržnictví, ublížení na zdraví a krádež. Podle polcie jim hrozí až osm let ve vězení.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky napadení, metro, zranění, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Darja Tůmová

jo hrdinové 5 na jednoho, zavřít :(

Středa, 10. června 2020, 14:10Odpovědět

VIDEO: Agresoři zmlátili muže v metru na Náměstí Míru. Pátrají po nich kriminalisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.