Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Kriminalisté stále vyšetřují vraždu muže s malým dítětem. Na místě činu jsou policisté na koních

Na objasnění smrti dospělého a dítěte v pražských Klánovicích pracuje několik desítek kriminalistů, kteří byli posíleni o vyšetřovatele z policejního prezidia. Mimo jiné vyhodnocují všechny zajištěné stopy. Policie to dnes uvedla na síti X. Do Klánovic policisté vyslali hlídky i policisty na koních, kteří v oblasti zajišťují bezpečnost. Případ kriminalisté kvalifikovali jako dvojnásobnou vraždu, po pachateli i nadále pátrají.

Policisté nalezli v Klánovickém lese dva mrtvé, dospělého a malé dítě, v pátek odpoledne poté, co svědkyně kolem 15:00 nahlásila, že slyšela střelbu. „Objasnění této dvojnásobné vraždy je naší prioritou. Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia," napsala dnes policie na síti X.

Doplnila, že nyní policisté mimo jiné „obsáhle a detailně“ vyhodnocují všechny zajištěné stopy, což je časově náročné. „Do Klánovic jsme vyslali policejní hlídky a kolegy na koních, kteří v rámci posíleného výkonu na oblast dohlíží a zajišťují tam bezpečnost," dodala policie.

Server Blesk.cz dnes napsal, že policisté mají k dispozici identikit podezřelého a mohlo by jít o cizince. Mluvčí pražské policie Jan Rybanský informace nepotvrdil. „V tuto chvíli jsme zveřejnili veškeré možné informace," řekl Rybanský.

Policie už v sobotu vyzvala motoristy, kteří projížděli v pátek mezi sedmou hodinou ranní a pátou hodinou odpolední okolím Klánovického lesa a měli zapnuté palubní kamery, aby jí poskytli případné videozáznamy. „Veškeré informace k případu přijmou kolegové na telefonním čísle 731553135 nebo prostřednictvím mailu krpa.skpv.ook.podatelna@pcr.cz,“ uvedl tehdy Rybanský.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky kriminalita, vražda, děti, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté stále vyšetřují vraždu muže s malým dítětem. Na místě činu jsou policisté na koních  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.