Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Vlastizrádci budou viset. Policie podezírá Netíka z vyhrožování v projevu na Letné

Kriminalisté podezírají jednoho z řečníků na zářijové protivládní demonstraci na pražské Letné z trestného činu vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci. Hrozí mu až tři roky vězení. Z informací médií a na sociálních sítích vyplývá, že se jedná o Jakuba Netíka, považovaného za jednoho z představitelů domácí dezinformační scény.

Během svého proslovu Netík mimo jiné řekl, že ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) je vrah a že „vlastizrádci budou viset". Policie po demonstraci oznámila, že tyto výroky prošetří.

„Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie v této věci sdělili podezření pro trestný čin vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci. V případě odsouzení hrozí za tento trestný čin až tři roky vězení,“ uvedla dnes policie na Twitteru. Jméno podezřelého nezveřejnili, svým příspěvkem ale reagovali na video Netíka na Letné. 

„Rakušane, vrahu, prezident Putin zná viníky, a stejně jako on visel tam na té budově, tak i vy všichni vlastizrádci tohohle národa, kteří adorujete fašismus v této zemi, budete viset do jednoho," prohlásil Netík na Letné.

Jeho projev se poté začal šířit i na sociálních sítích. Už v minulosti jeho videa a výroky o očkování proti covidu nebo Ukrajině prověřovala policie a řešily soudy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook Jakuba Netíka

Štítky kriminalita, vláda, demonstrace, Praha, Netík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati. Proti mafii která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky žvanilů, převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jakoUrsula, dvořákčt, pávků, rycheckých, střížů, viz film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie. Citát mužika s pseudonymem rotschild1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny všeho, dotace, neZiskovky, válčení, zbrojení, zelenismus, migrantismus, globalismus, duhysmus, euhujerismus, kovidismus, směr Orwell1984. Podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Začněte uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit, spolu, všichni aktivisté, ekologové, Grety, vědci, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona. Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku. Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Hlava22. Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu.

Sobota, 25. listopadu 2023, 06:54Odpovědět

Martin Vaněk

Vlastizrádci této země budou viset - podepisuji s plným vědomým! Jinak je vidět, že se tato vlastizrádná chátra začíná bát čím dál více; přitvrzuje v represích, které nakonec vyústí ve skutečnou revoluci zezdola, a ani zkorumpovaná justiční mafie, o kterou se tento režim opírá, jim nebude nic platná, neboť se bude houpat s nimi...

Čtvrtek, 23. listopadu 2023, 12:08Odpovědět

Vlastizrádci budou viset. Policie podezírá Netíka z vyhrožování v projevu na Letné  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.