Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Opilec, který nakopl psa a pak se válel na chodníku, skončil v poutech

Hlídka pražských strážníků se v noci na pátek 15. září vydala prověřit potyčku u baru v Nádražní ulici na Smíchově. Hlídka na ulici objevila opilého muže s tržnou ránou v obličeji, kterého měla napadnout čtveřice útočníků. Ukázalo se však, že vše je jinak. Incident podle barmanky i hostů v baru vyvolal právě napadený. 

Konflikt vyvolal sám napadený, nakopl svého psa

„Při příjezdu strážníků byla na místě jen barmanka a tři hosté. Z jejich výpovědi vyplynulo, že konflikt měl vyvolat napadený. Nejprve údajně nakopl svého psa, a pak začal házet různé předměty po barmance. Hosté ho vyvedli ven, kde se s nimi začal prát a pak se odpotácel pryč," uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Následně během rozhovoru přijala hlídka informaci o zakrváceném muži se psem, který vstupuje do vozovky a padá na zem v ulici Ostrovského. 

Agresor skončil v poutech, pes v útulku

„Zjevně opilého muže s tržnou ránou v obličeji strážníci posadili na lavici nástupiště MHD, dechová zkouška ukázala 3,10 promile. Protože se třiačtyřicetiletý muž choval agresivně vůči přivolaným záchranářům, skončil v poutech. Pes, kterého se strážníkům podařilo odchytit, byl převezen do trojského útulku," dodala Seifertová.

Z napadeného muže se tedy nakonec opravdu vyklubal útočník. S více než třemi promile a tržnou ránou v obličeji skončil na ošetření v nemocnici. Případem se nyní zabývá státní policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky napadení, opilost, alkohol, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilec, který nakopl psa a pak se válel na chodníku, skončil v poutech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.