Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Zloděj nejdřív ukradl dva králíky a pak i auto, které však přijel vrátit. Hrozí mu vězení

Kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže, kterého obvinili z trestného činu krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného užívání cizí věci. Ukradl totiž dva králíky a později také auto, které sice později přijel vrátit, ale to mu nebylo nic platné. I tak může skončit ve vězení, a to až na tři roky.

„Začalo to králíky a pokračovalo nedovoleným vypůjčením osobního vozidla. Nebyly to ale jediné protiprávní skutky, které obviněný muž spáchal. V minulosti byl několikrát pravomocně odsouzen,“ popsal policejní mluvčí Pavel Truxa.

V listopadu 2022 muž překonal oplocení domu v obci Vlačice a z králíkárny odcizil dva králíky. Ty pak podle policejního mluvčího „použil pro vlastní potřebu“.

Letos v lednu v lednu v obci Horka rozbil recidivista okno jednoho z domů, aby se dostal do kuchyně a vzal svazek klíčů k osobnímu autu, se kterým z místa odjel. Muž autem dva dny jezdil a pak ho vrátil zpět na místo, kde ho ukradl.

„Obviněný sedmačtyřicetiletý muž, a to i vzhledem k tomu, že byl za majetkovou trestnou činnost v posledních třech letech odsouzen, může skončit znovu ve vězení, a to na šest měsíců až tři léta,“ zakončil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Acabashi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Štítky králíci, auto, krádež, zloděj, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj nejdřív ukradl dva králíky a pak i auto, které však přijel vrátit. Hrozí mu vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.