Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Skupina zlodějů se vloupala do bytu v Praze a odnesla věci za 1,7 milionu korun

Policie pátrá po čtveřici zlodějů, která se vloupala do jednoho z bytů na pražském Černém Mostě a ukradla cennosti v hodnotě jednoho milionu a sedmi set tisíc korun. Podezřelé osoby jsou vidět na záběrech z bezpečnostních kamer. Pátrá po nich policie a hrozí jim až osm let ve vězení.

„Pražští kriminalisté se od konce března zabývají případem vloupání do jednoho z bytů na Černém Mostě, kde čtveřice podezřelých odcizila šperky, vzácné mince a finanční hotovost. Svým jednáním způsobili škodu dosahující částky milion sedm set tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Na kamerových záznamech jsou vidět podezřelí, po kterých v souvislosti s tímto případem policie pátrá. „Pokud podezřelé na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ uvedla Siřišťová.

Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestných činů krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Za to pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky kriminalita, loupež, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupina zlodějů se vloupala do bytu v Praze a odnesla věci za 1,7 milionu korun  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.