Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Kámo, tys mě napad. Opilí mladíci nevěděli, kdo koho napadl první

Pražští strážníci řešili zapeklitý případ, když v sobotu kolem půl šesté ráno vyjížděli do Vinohradské ulice, kde měli nahlášené rušení nočního klidu. Strážníci na místě uviděli mladou dívku, který se snažila odtrhnout od sebe dva mladíky, z nichž jeden bil pěstmi druhého, který ležel na zemi. Na tom, kdo koho napadl první, se však mladíci neshodli, a tak případ řeší policie.

„Útočníkovi tekla krev ze rtu, napadený nebyl viditelně zraněn. Ani jeden ale nepožadoval lékařské ošetření. Oba devatenáctiletí aktéři byli zjevně pod vlivem alkoholu a jejich verze, kdo koho napadl první, se diametrálně lišila. Jediné na čem se shodli, bylo, že k rvačce mělo dojít po předchozí slovní potyčce,“ uvedla na facebooku pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Dva svědci na místě potvrdili verzi mladíka, který při příjezdu hlídky bil do druhého. „Na místo se následně dostavila státní policie, která bude muset příběh rozplést,“ doplnila mluvčí.

Když strážníci řešili případ opilých mladíků, přišla za nimi jiná slečna, která je upozornila na špatný zdravotní stav dalšího mladíka ležícího opodál. Dívka se s mobilem v ruce dožadovala přivolání záchranné služby.

„Strážník následně zjistil, že je muž při vědomí, dýchá, ale zřejmě požil nějakou drogu. To zdrogovaný následně potvrdil i přivolaným záchranářům, převoz do nemocničního zařízení pak odmítl,“ uvedla mluvčí k druhému případu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky napadení, mladíci, alkohol, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kámo, tys mě napad. Opilí mladíci nevěděli, kdo koho napadl první  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.