Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muže napadl nejdřív volně pobíhající pes, pak i jeho majitel

Pražští kriminalisté už od začátku října pátrají po agresivním pejskařovi. Ten údajně fyzicky napadl běžče po rozepři ohledně volně se pohybujícího psa, který na poškozeného zaútočil. Pejskař muži nakonec ukradl a rozbil mobil. Policie po podezřelém stále pátrá.

Incident začal tak, že volně se pohybující pes u Xaverského rybníka v neděli 2. října napadl muže, který místem probíhal. Běžec po napadení zkontaktoval majitele psa, tím však potíže neskončily.

Mezi muži se rozpoutala hádka, jelikož si poškozený vyfotil pejskaře na svůj mobil. Ten reagoval tak, že běžce povalil na zem a vzal mu telefon ve snaze vymazat fotografii. Když mu běžec nesdělil heslo k zařízení, začal ho údajně mlátit a telefon nakonec rozbil.

„V souvislosti s tímto případem pátráme po muži zachyceném na fotografii, pokud víte, o koho se jedná, nebo, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Pokud se muž na fotografii sám poznává, nechť se ozve na linku 158 a pomůže tak kriminalistům s objasněním tohoto případu,“ sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová v tiskové zprávě.

Policisté celý případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů loupež, vydírání a poškození cizí věci. V případě odsouzení hrozí pejskařovi až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pejskař, napadení, pes, agresor, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže napadl nejdřív volně pobíhající pes, pak i jeho majitel  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.