Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

„Koronavirus porazím také pozitivní myslí,“ říká Petr Hejma, starosta Prahy 1

Novým typem koronaviru onemocněl také starosta Prahy 1, Petr Hejma (STAN). Podle svých slov se v neděli večer necítil dobře a v úterý se mu zvýšila i teplota. Testy ukázaly pozitivní výsledek na koronavirus. Městskou část však i díky technologiím řídí na dálku a s kolegy je v on-line kontaktu.

A jak mi je? Mám horečku okolo 38 stupňů, bolí mě sice celé tělo, ale prozatím si vystačím s paralenem. Rozhodl jsem se, že koronavirus porazím i pozitivní myslí,“ píše Petr Hejma na své facebookové stránce.

Koronavirus se v poslední době objevil také na radnici Prahy 14 nebo Prahy 3. Nemoc měl i náměstek primátora Petr Hlubuček.

Hejma se po nedělní práci na zahradě necítil dobře, v úterý se pak přidala horečka. Následně se nechal otestovat a měl pozitivní výsledek. Na výsledky testů nyní čekají další členové rady městské části, kteří byli s Hejmou v pondělí v kontaktu.

Podle svých slov Hejma v úřadě vždy dodržoval všechna preventivní opatření, hlavně nošení roušky a hygienu rukou. Sám tedy nepředpokládá, že by nákazu rozšířil mezi ostatní.

Chtěl bych vás všechny poprosit o dodržování základních pravidel. Pravidlo „tří R“ určitě znáte: noste roušky, dodržujte rozestupy a poctivě si myjte ruce,“ žádá Hejma širokou veřejnost.

Ohodnoť článek

Foto facebook.com/hejma.petr

Štítky Petr Hejma, COVID-19, Praha, Starostové a nezávislí, Petr Hlubuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

„Koronavirus porazím také pozitivní myslí,“ říká Petr Hejma, starosta Prahy 1  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.