Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Prokousnu ti tepnu, jste nevzdělaní debilové! Muž bez roušky na Andělu plival po lidech

K incidentu, při kterém opilý cizinec bez roušky nadával jinému muži, lil na něj vodu a plival na něj, došlo v sobotu večer na tramvajové zastávce Anděl. Muž poté nadával strážníkům, kteří ho na místě zpacifikovali.

„Prokousnu ti tepnu, jste nevzdělaní debilové!“ Tyto a další nadávky si vyslechli strážníci v sobotu večer na tramvajové zastávce Anděl, kde řešili incident mezi opilými dvěma muži, z nichž jeden plival i na kolemjdoucí.

VIDEO: Střílejte po lidech, ať sundaj ty roušky, říká žena zachycená v pražském autobusu

Na facebooku se dnes dopoledne objevilo video z pražské autobusové linky 141. Video zachycuje hádku dvou lidí. Jedním z účastníků hádky je muž s rouškou, který natáčí ženu bez roušky. Muž na ženu křičí, ať si roušku nasadí. Po krátké názorové...

„Na zastávce se po jejich příjezdu nacházel už pouze muž, který nechtěl s hlídkou spolupracovat. Oznamovatel, který na jeho chování upozornil, strážníkům ukázal na mobilu videozáznam s tím, co předcházelo jejich příjezdu," uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Když sedmatřicetiletý cizinec předložil doklady, vztáhl na jednoho ze strážníků ruku a byl v okamžiku zpacifikován. „Porušení nařízení bylo oznámeno příslušnému správnímu orgánu. S ohledem na možné šíření nakažlivé nemoci byla na místo přivolána také Policie ČR," uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky koronavirus, cizinec, Anděl, Praha, Policie České republiky, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Prokousnu ti tepnu, jste nevzdělaní debilové! Muž bez roušky na Andělu plival po lidech  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.