Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Píseň Není nutno rozezněla Česko. Podívejte se, jak akce vypadala v Praze

Dnes o půl jedné se Českou republikou nesla píseň z dílny Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře s názvem Není nutno. Píseň zněla jako poděkování všem, kteří v těchto dnech bojují s koronavirem v České republice. Píseň zněla ve vysílání České televize, Českého rozhlasu, Frekvence 1, Evropy 2, Rádia Z nebo Youradia. Přidala se však i města a obce v různých koutech Česka.

„Takovou patálii nepamatuji ani tak věkovití jedinci, jako jsem já. To neznamená, že se z toho zblázníme a že to nebude mít konec. Bude to mít konec, protože nepanikaříte, jste obětaví a spolehliví. Neztrácíte smysl pro humor a jste vynalézaví,“ řekl před zahájením společného zpívání posluchačům Zdeněk Svěrák.

Záměrem organizátora akce Ondřeje Kobzy ze spolku Piána na ulici bylo podle jeho slov vykřesat vlnu jedné velké kolektivní energie, kdy v jeden moment bude třeba milion lidí zpívat jednu píseň. Podívejte se, jak akce vypadala na pražském Andělu.

Ohodnoť článek

Foto Neninutno.cz

Štítky koronavirus, zpěv, Není nutno, Praha, Česko, Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř, Český rozhlas, Evropa, Frekvence 1, Ondřej Kobza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Píseň Není nutno rozezněla Česko. Podívejte se, jak akce vypadala v Praze  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.