Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Párové focení v Praze: 8 tipů na nejromantičtější místa

PR článek

Schází vám ve fotoalbu pár zamilovaných vzpomínek? Máme pro vás 8 tipů na romantická místa v Praze, která vašim párovým fotografiím dodají tu správnou atmosféru.

1. Petřín

Pro někoho kýč, pro jiného klasika. Kouzlo Petřína ale nemůže popřít žádný fotograf z Prahy. Ať už se na kopec vydáte na Prvního máje, nebo v méně frekventovaný den, romantická fotografie pod rozkvetlou třešní s Prahou za zády ve vašem albu nesmí chybět.

2. Růžový sad

Fotografie zachycující zamilovaný pár v obležení květin nikdy nezklame. Když už se rozhodnete absolvovat štreku na Petřín, skočte se podívat do Růžového sadu. Rozkvetlá zahrada obohatí každou kompozici.

3. Slovanský ostrov

Romantická zákoutí a trochu soukromí najdete na Slovanském ostrově. Miřte na jeho severní cíp, kde můžete pózovat s Pražským hradem v pozadí a bez davů turistů.

4. Čertovka

O něco méně pompézní, ale o to více romantické budou fotografie z pražské Čertovky. Při projížďce na člunu poproste kormidelníka, ať vám přibrzdí u slavného mlýnského kola s vodníkem nebo u pavlačového domu z filmu Chobotnice z II. patra.

5. Zeď Johna Lennona

Jedním z velkých symbolů lásky a míru je pražská zeď Johna Lennona. Přehlídka barev nevytváří jen zajímavé pozadí pro všechny typy fotografií, ale i jedinečnou atmosféru.

6. Náplavka

Vyfoťte se s nejznámějšími obyvateli pražské náplavky. Místní labutě jsou na lidi zvyklé, a když jim přinesete něco dobrého na zub, rády se s vámi cvaknou.

7. Nový Svět

Místo, kde se zastavil čas – tak by se dal charakterizovat Nový Svět ukrytý v Hradčanech pod Pražským hradem. Jedinečnější místo budete v Praze hledat jen stěží.

8. Grébovka

Potřebujete na focení více klidu? Ten vám dopřejí Havlíčkovy sady, zvané též jako Grébovka. Zajímavá zákoutí parku už zlákaly nejednoho fotografa z Prahy.

Ohodnoť článek

Štítky Praha, Petřín, fotografie, John Lennon, Svátek práce, Havlíčkovy sady, Slovanský ostrov, Pražský hrad, Čertovka, Zahrada Růžový sad, Chobotnice z II. patra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Párové focení v Praze: 8 tipů na nejromantičtější místa  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.