Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Středočeský Novavax CZ hledá posily k boji proti největším zdravotním hrozbám světa

PR článek

Chcete práci v mezinárodní firmě, která patří ke světové špičce oboru? I během pandemie Novavax CZ stále nabírá.

Globální farmaceutická společnost Novavax koupila závod na výrobu očkovacích látek nedaleko Prahy teprve před necelým rokem. Již tehdy bylo jasné, že se z tohoto závodu stane důležitá součást mezinárodního biotechnologického hráče. V závodě Novavax CZ (jak se firma po změně názvu z Praha Vaccines jmenuje), nacházejícím se ve středočeské Bohumili poblíž Kostelce nad Černými lesy, je situována výroba celosvětově tolik požadované vakcíny proti nemoci Covid-19. Pro farmaceutický průmysl znamená její vývoj a výroba obrovskou výzvu, a to nejen s ohledem na čas. Její úspěšné uvedení na trh bude znamenat obrovský krok, nebo spíše skok vpřed pro celý svět.

Novavax je již desítky let prověřená biotechnologická společnost se sídlem v USA, která se zaměřuje na výrobu a distribuci vakcín proti infekčním chorobám, jako je ebola, RSV nebo sezónní chřipka a nyní na aktuální Covid-19. 

Staňte se součástí rozjezdu unikátního a naplňujícího projektu, pracujte v dynamickém kolektivu a inovativním prostředí

Bohumilský závod firmy Novavax CZ se při výrobě vakcíny proti viru SARS-CoV-2 zaměřuje na antigen - neškodný protein, který pomáhá tělu naučit se nákazu samovolně rozpoznat a přirozeně se proti ní bránit. Pro produkci této látky je zapotřebí zkušeného a odpovědného personálu, uplatnění zde však najdou také nadšení absolventi, které láká být součástí neopakovatelného projektu. 
 

Novavax CZ zatím stále nabízí pracovní pozice, a to pro zájemce nejen z regionu. Můžete pomoci v některém z administrativních a servisních oddělení, největší počet pozic je pak přímo ve výrobních odděleních a těch, které hlídají kvalitu celého procesu.   

Otevřená, inspirativní, férová a přátelská firemní kultura Novavax CZ je doplněná širokou škálou benefitů  – firemní autobus, příspěvek na dopravu, pomoc s relokací, kvalitní odborné zaškolení a průběžné vzdělávání, jazykové kurzy, akce pro zaměstnance a možnost využít firemní tělocvičnu nebo svěřit se do péče fyzioterapeuta přímo v areálu a dalších. Veškeré potřebné informace o společnosti Novavax CZ se dozvíte zde

Kontaktní formulář pro zájemce o práci v Novavax CZ

Děkujeme za Váš zájem o práci v Novavax CZ. Vyplňte prosím formulář níže a kolegové z oddělení náboru se Vám v dohledné době ozvou.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky novavax cz, práce, nabídka, farmacie, Novavax, vakcína, výroba, Praha Vaccines a.s., Praha, USA, Kostelec nad Černými lesy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Středočeský Novavax CZ hledá posily k boji proti největším zdravotním hrozbám světa  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.