Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nákupní centrum v Praze přivítalo na Štědrý večer ty, kteří by ho jinak strávili o samotě

Lidé, kteří by za normálních okolností strávili Štědrý večer o samotě, dostali možnost strávit ho u dobrého jídla a pití, v příjemné společnosti a s kvalitním kulturním programem. Tříchodová sváteční večeře, živá hudba, dárky i překvapení v podobě zábavného povídání s Patrikem Hezuckým a Honzou Dědkem. To vše potěšilo hosty dobročinné štědrovečerní večeře ve Westfield Chodov.

Akce, kterou nákupní centrum hostilo už po čtvrté, se zúčastnili senioři, handicapování, matky samoživitelky nebo jinak znevýhodnění lidé. „Je už tak nějak samozřejmostí, že si na vánoční svátky vzájemně přejeme hlavně klid, pohodu a společný čas strávený s našimi nejbližšími. Ne každý ale takové Vánoce může z nejrůznějších důvodů zažít,“ upozornila marketingová manažerka Westfield Chodov Petra Valentová.

„Po loňské pauze, kdy bylo velmi obtížné se setkávat, jsem o to víc ráda, že se nám opět podařilo uspořádat opravdový Štědrý večer se vším, co k němu tradičně patří. Hostům jsme tak alespoň trochu rozveselili vánoční čas,“ popsala čtvrtý ročník dobročinného projektu Štědrý večer na Chodově Valentová. „Atmosféra rodinného kruhu je to, na co se všichni po celém roce nejvíce těšíme, a já věřím, že se nám ji podařilo přinést i k nám mezi hosty, kteří zasedli ke společnému svátečnímu stolu,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Westfield Chodov

Štítky Vánoce, Štědrý večer, program, kultura, Praha, Štědrý den, Chodov, Honza Dědek, Patrik Hezucký, obchodní centrum, večeře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Nákupní centrum v Praze přivítalo na Štědrý večer ty, kteří by ho jinak strávili o samotě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.