Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Před budovou České televize demonstrovaly stovky lidí kvůli informování o covidu

Zhruba 300 až 400 lidí demonstrovalo po páté hodině odpolední před budovou České televize na Kavčích horách proti způsobu informování o covidové krizi a za svobodu slova. Účastníci za zvuku sirén a pokliček prošli od hlavní budovy ČT k budově zpravodajství a zpět. Akci uspořádala iniciativa Otevřeme Česko - Chcípl pes.

Demonstrující provolávali hesla: "Všechny lháře do žaláře", "Proč nám lžete?" nebo "Co vám za to dali, abyste nám lhali?" Řečníci na schodech před vchodem do budovy ČT zmiňovali údajně neobjektivní příspěvky ČT k očkování proti koronaviru a volali po vyváženém informování o epidemii. Účastníci mohli rovněž na místě podepisovat petici proti povinnému očkování.

Otevřeme Česko - Chcípl pes v posledních dnech pořádá sérii protestů. Hlavním tématem je odpor proti povinnému očkování a restriktivním opatřením v souvislosti s covid-19. Již v sobotu se sešlo v Brně na popud stejné iniciativy zhruba 800 lidí na demonstraci proti povinnému očkování. Před týdnem demonstrovalo na Václavském náměstí okolo 5000 lidí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto repro Twitter

Štítky ČR, demonstrace, média, koronavirus, Chcípl PES, ČT, Praha, Česká televize, Hnutí PES, Česko, Kavčí hory, očkování, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Před budovou České televize demonstrovaly stovky lidí kvůli informování o covidu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.