Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Primark na Václavském náměstí otevřel. Před novým obchodem stály stovky lidí

Na Václavském náměstí se dnes úderem deváté hodiny ráno otevřel obchod Primark. Stovky lidí stále čekají ve frontě, která sahá skoro až k soše svatého Václava. Pro fanoušky módy je dnešek velkým dnem, jde totiž o první prodejnu Primark v České republice. Obchod je známý velice nízkými cenami, za kterými čeští zákazníci dříve jezdili do Německa nebo Rakouska.

Fronta se před Primarkem začala tvořit kolem půl osmé

První zákaznice ve frontě řekla pro Pražskou Drbnu, že na místě čeká od půl osmé. Během hodiny a půl se na Václavském náměstí shromáždily stovky lidí a fronta sahá téměř až k soše svatého Václava.

Lidé ve frotně se snaží dodržovat rozestupy. Na místě je městská policie a hasiči Prahy 1. Úderem deváté hodiny začali do prodejny proudit první návštěvníci. Každou novou vlnu návštěvníků vítají zaměstnanci Primarku potleskem v obchodě, kde hraje hlasitá hudební produkce.

Otevření se zpozdilo kvůli koronaviru

Původně měl být pražský Primark, který sídlí v kontroverzní budově Flow Building na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice, otevřen už v květnu 2020, ale kvůli situaci ohledně covidu bylo otevření odloženo na dnešní den.

Prodejně Primark jsou ve Flow Building vyčleněna hned tři poschodí s plochou o rozloze 4600 metrů čtverečních. Zákazníci mohou kupovat dětské, dámské a pánské oblečení, domácí potřeby, obuv a kosmetiku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky obchod, otvíračka, Primark, Václavské náměstí, Praha, svatý Václav, Německo, Rakousko, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primark na Václavském náměstí otevřel. Před novým obchodem stály stovky lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.