Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Veřejnosti se otevřelo zrekonstruované koupaliště Petynka. Senioři mají vstup zadarmo

Koupaliště Petynka se v pátek otevřelo veřejnosti. Jeho rekonstrukce začala na jaře a skončila teprve před nedávnem. Venkovní 50 metrů dlouhý plavecký bazén byl osazen moderní nerezovou vanou, na návštěvníky čekají také zrekonstruované šatny, sprchy i další zázemí areálu.

„V rámci příprav na sezonu také provozovatel pořídil nový aquazorbingový bazén, dva stoly na ping-pong, houpačku a dvě elektrické čtyřkolky. Areál doplnilo sedmnáct tújí a zatravněním antukového hřiště došlo k rozšíření pobytové plochy,“ doplnil místostarosta Prahy 6 pro sport a volný čas Jan Lacina (STAN).

Práce na obnově venkovního plaveckého bazénu zpozdila koronavirová pandemie. Nerezovaná vana, která nahradila již dosloužilou bazénovou fólii, cestovala z Itálie a po uzavření hranic byla její doprava do Prahy komplikovaná.

Koupaliště je veřejnosti každý den otevřeno od sedmi hodin ráno do devíti do večera. Senioři z Prahy 6 starší 70 let mají vstup na koupaliště zdarma po předložení občanského průkazu, kterým prokáží, že jsou občany městské části.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Praha 10

Štítky Praha, Praha 10, koupaliště, Petynka, Starostové a nezávislí, Jan Lacina, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejnosti se otevřelo zrekonstruované koupaliště Petynka. Senioři mají vstup zadarmo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.