Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvouletý chlapeček chodil sám ulicí. Nepozorovaně odešel ze školky

Pražští strážníci řešili případ, který jim přes tísňovou linku nahlásili manželé. Ti našli u křižovatky ulic Platónova a Československého exilu u Modřanské rokle malého chlapečka úplně bez dozoru. Při zjišťování, komu chlapeček schází, se přišlo na to, že nepozorovaně odešel z areálu blízké školky.

Když se na tísňovou linku strážníků manželé obrátili s tím, že v křižovatce dvou ulic nedaleko Modřanské rokle našli malého chlapce, vyrazili na místo hned dvě hlídky městských policitsů.

Strážníci začali prohledávat okolí a následně zjistili, že dvouletý chlapeček odešel z nedaleké školky. „Vychovatelky uvedly, že byly s dětmi na zahradě a netuší, jak se chlapec dostal z uzamčeného prostoru ven. U všech byla následně provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ popsala na facebookové stránce pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Pověření lidé o události informovali chlapečkovu matku. Strážníci, kteří na místo dorazili, po celou dobu postupovali podle pokynů státní policie a pracovníků sociálně právní ochrany dětí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/LRCL

Štítky chlapeček, školka, útěk, matka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvouletý chlapeček chodil sám ulicí. Nepozorovaně odešel ze školky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.