Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž dal vařit jídlo a usnul. Probudili ho až strážníci s hasiči

Hasiči a strážníci městské policie zachránili ze zakouřeného bytu v Praze 6 muže, který si vařil jídlo na sporáku a u toho usnul u televize. K tomu mu pomohlo také značné množství alkoholu. S víc než dvěma promile pak skončil na záchytce.

Do bytu v prvním patře v ulici Nad Kajetánkou volala strážníky sousedka. Stěžovala si na hluk a kouř, kteří z pod dveří vycházel. 

Hlídka se snažila na muže dozvonit a bouchala i na dveře, zpět ale slyšeli jen hlasitou televizi. „Vzhledem k nebezpečí požáru a ohrožení zdraví osob v bytě se strážníci rozhodli nečekat na příjezd hasičů a otevřít za přítomnosti svědků byt násilím,“ popsala na Facebooku mluvčí pražský strážníků Irena Seifertová.

V zakouřeném bytě pak na posteli našli muže, probudili ho a vytáhli ho z bytu. Také zjistili, že za kouř může pálící se jídlo v hrnci na plynovém sporáku.

„Muž byl nadýchaný zplodin kouře, dezorientovaný a silně podnapilý. Po akutním ošetření a provedené dechové zkoušce s výsledkem 2,35 promile ho záchranáři převezli na záchytku,“ sdělila Seifertová.

Na místo pak přijela i státní policie a majitel bytu.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská policie, hasiči, záchranáři, opilý, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž dal vařit jídlo a usnul. Probudili ho až strážníci s hasiči  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.