Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Hadi v posteli a ve skříni. Žena nechala v hotelu uklízečce překvapení

Strážníci městské policie zasahovali v jednom z pražských hotelů, kde ubytovaná žena nechala jeho zaměstnancům nepěkné překvapení. Po skončení pobytu pokoj opustila a nechala v několik exotických hadů a také kočku.

Městskou policii volali do hotelu v Praze 3 v pondělí 10. října. „Při snaze uklidit pokoj před příjezdem dalšího hosta vyšlo najevo, že se v pokoji nalézá menší kolonie hadů doplněná o černobílou kočičku,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Ženě, která pokoj obývala, končil pobyt a měla se z něj odstěhovat, nemohli se jí ale dovolat. Strážníci dorazili do pokoje a hady našli jak v posteli, tak i v dekách ve skříni. Zavolali pak i odchytovou službu a pracovníka odboru životního prostředí.

„Na hledání majitelky pak využili i sociální sítě a rodinné příslušníky, díky kterým se nakonec podařilo majitelku hadů kontaktovat,“ doplnila Seifertová.

Zvířata si pětatřicetiletá žena odvezla a zaplatila i svůj pobyt. Nic protiprávního neprovedl a tak se s ní strážníci rozloučili.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl.m. Prahy

Štítky městská policie, hadi, kočka, hotel, host, Praha, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hadi v posteli a ve skříni. Žena nechala v hotelu uklízečce překvapení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.