Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Thor míří do Prahy. Chris Hemsworth bude v České republice natáčet film pro Netflix

V Praze se bude natáčet pokračování filmu Vyproštění s názvem Vyproštění 2. Film vzniká v produkci Netflixu a hlavní roli v něm hraje australský herec Chris Hemsworth, který se pro zbytek natáčení společně s celým štábem přesouvá z Austrálie do Prahy. Důvodem přesunu natáčení mimo kontinent je podle serveru Variety obava z dalšího zpřísňování karanténních opatření v Austrálii.

Chris Hemsworth jako neohrožený žoldák

Film s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli zatím nese název Vyproštění 2. První díl je drama o žoldákovi, před kterým stojí nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. Film Vyproštění patřil k divácky nejúspěšnějším filmům Netflixu.

I v prvním díle hrál hlavní roli Chris Hemsworth, kterého diváci znají také jako syna vládce bohů Thora z filmů Marvel Comics.

Ryan Gosling, Adam Sandler nebo Orlando Bloom

Natáčení filmu Vyproštění 2 se z Austrálie do Prahy stěhuje jednak kvůli obavám filmařů ze situace v souvislosti s covidem, která se v Austrálii stále zhoršuje. Dalším důvodem by mohl být i Hemsworthův plný kalendář, kvůli kterému by nebylo jednoduché natáčení pozastavit nebo přesunout na jiný termín.

Na přelomu června a července se v Praze začal natáčet nejdražší film od Netflixu s názvem The Gray Man v hlavních rolích s Chrisem Evansem a Ryanem Goslingem. Slavný americký herec Adam Sandler v metropoli již na začátku června natáčel pro Netflix film Kosmonaut z Čech a Orlando Bloom v Praze natáčí druhou řadu seriálu Carnival Row s Orlandem Bloomem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Netflix

Štítky film, natáčení, Chris Hemsworth, Netflix, Praha, Austrálie, Thor, Česko, hlavní role, Orlando Bloom, Ryan Gosling, Adam Sandler, Marvel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Thor míří do Prahy. Chris Hemsworth bude v České republice natáčet film pro Netflix  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.