Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: David Novotný a Vanda Hybnerová v Be my baby. Vyhrajte vstupenky na divadlo

Letošní léto bude pořádně dlouhé. Tedy alespoň to divadelní. Oblíbená letní scéna Divadla Kalich totiž prodloužila třetí ročník divadelního a hudebního festivalu Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží až do 17. září. Žánrově pestrý program, přesně střižený pro pohodové večery, si po tak dlouhém kulturním půstu všichni jistě zasloužíme. Letní divadlo v malebném prostřední Mahlerových sadů na Praze 3 je vybaveno lehkou střechou, která diváky spolehlivě ochrání jak před deštěm a větrem, tak i před slunečními paprsky. Není tedy důvod k obavám, že by se představení kvůli nepřízni počasí nedohrálo.

Na diváky čeká velký výběr prvotřídně obsazených komedií z repertoáru pořádajícího Divadla Kalich a dalších spřátelených scén, koncerty 4TETu, Ondřeje Havelky a Jarka Nohavici a novinkou letošního ročníku jsou sobotní dopolední pohádky pro děti i jejich rodiče.

A na jaké herecké tváře se můžeme ještě těšit? Například na Ivu Janžurovou, Janu Paulovou, Pavla Zedníčka, Ondřeje Vetchého, Adélu Gondíkovou, Jiřího Langmajera, Oldřicha Kaisera, Jiřího Lábuse, Barboru Hrzánovou, Dagmar Peckovou, Radka Holuba, Miroslava Vladyku, Sabinu Remundovou, Evu Holubovou, Terezu Kostkovou, Aleše Hámu a další. Tento výčet by mohl být ještě hodně dlouhý, protože více hvězd než na Prima Hvězdném létě pod žižkovskou věží nikde jinde nenapočítáte.

Dnes pro vás máme soutěž o 3 x 2 vstupenky na skvostnou komedii Be my baby s Vandou Hybnerovou a Davidem Novotným v hlavních rolích, která se koná 26. července od sedmi hodin večer na letní scéně s krytým hledištěm Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží.

V jakém městě společně uvízne popudlivý Skot John a stále nervózní Angličanka Maude?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky soutěž, divadlo, vstupenky, Praha, léto, Vanda Hybnerová, David Novotný, Divadlo Kalich, vstupenka, TV Prima, Ondřej Havelka, Jaromír Nohavica, hudební festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: David Novotný a Vanda Hybnerová v Be my baby. Vyhrajte vstupenky na divadlo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.