Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motorkáři zaplaví Prahu. Přes centrum jich pojede osm set

Centrem Prahy projede v sobotu 3. září dopoledne 800 motocyklů americké značky Harley-Davidson. Jízda se uskuteční v rámci desátého ročníku Prague Harley Days na Výstavišti v Praze 7. Oznámili to organizátoři akce z pražského dealerství značky.

Akce je pro všechny motorkáře

Motocykly vyrazí od Výstaviště směrem do centra Prahy. Projedou Veletržní a Bubenskou ulicí, následně zamíří na Hlávkův most, dále budou pokračovat po magistrále, odkud přejedou na Václavské náměstí. Tam je v plánu zastávka. Z Václavského náměstí pak budou pokračovat Sokolskou a Žitnou ulicí na Karlovo náměstí a poté po Masarykově nábřeží a přes Čechův most zpět k Výstavišti.

Jízda je podle organizátorů určená nejen pro majitele motocyklů Harley-Davidson, ale pro jezdce všech značek, a to třeba i na skútrech. Ti všichni se mohou zapojit vyzvednutím speciální pásky na Info stánku akce Prague Harley Days do pátečního večera.

„Spanilá jízda je každoročně obrovský zážitek“

„Spanilá jízda je každoročně obrovský zážitek, za kterým na Prague Harley Days vyráží řada motorkářů. Rád bych je proto opět pozval. A to nejen naše stálé jezdce a návštěvníky, ale i jezdce všech značek bez ohledu na stroj, značku, kubaturu. Pro ty všechny je spanilá jízda určena a budeme rádi, když se do ní zapojí i nováčci a užijí si společně s námi neopakovatelnou atmosféru, kterou akce nabízí,” uvedl organizátor Jaroslav Vavřina.

Vyjížďka zahájí druhý den Prague Harley Days. Oficiální zahájení akce bude v sobotu ve 13 hodin na hlavním pódiu umístěném opět na Křižíkově fontáně v dolní části Výstaviště. I letos se akce propojí s Burgerfestem, který desáté výročí oslavil loni.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Prague Harley Days

Štítky automoto, Harley-Davidson, Prague Harley Days, Praha, kongresové centrum, Václavské náměstí, Hlávkův most, Karlovo náměstí, Čechův most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ev Ik

Taky soubor bizarních postaviček a strojů, ale tak nějak se na to líp kouká než na duhový průvod.

Čtvrtek, 25. srpna 2022, 06:41Odpovědět

Motorkáři zaplaví Prahu. Přes centrum jich pojede osm set  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.