Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sanitka srazila chodce, je těžce zraněný. Nehoda přerušila provoz

Rozvadovská spojka je na nájezdu do ulice Bucharova uzavřena. Projíždějící sanitka tam srazila muže, který je těžce zraněný a záchranáři ho převážejí do motolské nemocnice. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

„Dopravní nehoda sanitního vozu a chodce uzavřela Rozvadovskou spojku na nájezdu do ulice Bucharova, kde bude přistávat vrtulník záchranné služby,“ řekl dnes před půl třetí naší redakci policejní mluvčí Jan Rybanský.

Podle mluvčí pražských záchranářů nešlo o sanitku Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy. „Šlo o spolupracující dopravní zdravotní službu,“ popsala Jana Poštová.

Sražený muž byl po nehodě při vědomí. „Utrpěl fraktury dolních končetin a úraz hlavy. Na místo byla vyslána letecká výjezdová skupina a pozemní posádka záchranářů, která pojede do motolské nemocnice pozemní cestou,“ řekla naší redakci Poštová. Pacient tedy do nemocnice nepoletí vrtulníkem, který na místě přistál.

„Okolnostmi této dopravní nehody se v tuto chvíli zabývají policisté z oddělení dopravních nehod,“ doplnil mluvčí policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, provoz, zranění, sanitka, Praha, Fakultní nemocnice v Motole, dopravní nehoda, Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sanitka srazila chodce, je těžce zraněný. Nehoda přerušila provoz  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.