Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pod dálnicí u Prahy se převrátil kamion plný piva. Řidič špatně odbočil

Středočeští hasiči zasahovali v čtvrtek u nehody kamionu s nákladem piva, který se převrátil u dálnice D1, když nechtěně odbočil na služební sjezd. Lahve vypadly na vozovku, za několik hodin je odklidili.

K nehodě u Bernartic vyjeli profesionální hasiči ze tří stanic včetně velkého vyprošťovacího automobilu. Kamion ležel na boku a rozbité skleněné lahve a přepravky byly kolem.

„Po příjezdu na místo a rychlém průzkumu bylo upřesněno, že řidič nákladní soupravy nechtěně vybočil z dálnice D1 ve směru z Prahy do Brna na služebním sjezdu pro polici a údržbu dálnice,“ uvedl na webu mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík. Na křižovatce pod dálnicí mezi Bernarticemi a Němčicemi se pak autor převrátilo.

Podle Holomčíka byl řidič lehce jen zraněn, sanitka záchranné služby ho ale přesto převezla na prohlídku do nemocnice.

Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a poškozenou nádrž zalepili tmelem, aby nevytekla nafta. Tu pak přečerpali do sudů. Kamion pak zpět na kola dostala specializovaná firma, která ho i odtáhla. Za tři a půl hodiny po nehodě byl zásah ukončen.

Jak pro Pražskou Drbnu uvedl mluvčí Plzeňského Prazdroje Zdeněk Kovář, nehodu firma šetří a škodu nebo přesný počet zničených lahví nebude zvěřejňovat.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje

Štítky nehoda, pivo, kamion, hasiči, zranění, dálnice, Praha, havárie, Dálnice D1, Brno, Zdeněk Kovář, Plzeňský Prazdroj, a. s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod dálnicí u Prahy se převrátil kamion plný piva. Řidič špatně odbočil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.