Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Kupte si tramvaj nebo stroj na čištění silnic. Dopravní podnik prodává majetek

Pražský dopravní podnik se rozhodl nabídnout něco ze svého majetku, který už nepotřebuje, a pořádá velký výprodej. Na svých stránkách nabízí vše od tramvají až po pracovní stoly. Nákup je možný obálkovou metodou.

Dvě tramvaje, čistící vůz, nákladní i osobní auta, nářadí i nábytek. Dopravní podnik hlavního města Prahy se zbavuje nejrůznějších artiklů ze svých skladů. Většina jich je ale nefukčních či po zenitu.

Nejzajímavějšími na seznamu jsou určitě dvě dvacetitunové tramvaje, tedy spíš jejich zbytky. Obě jsou nepojízdné po nehodách v roce 2020, ale stále se dají využít. S jednou dostanete třeba tři podvozky, deset křídel dveří, 67 sedáků pro cestující, klimatizace i čtyři pískovače.

Celý seznam nabízeného majetku najdete zde: prodej majetku

„Tramvaj nebudeme rozpojovat, podmínkou je odvoz vcelku například kamionem s navijákem a kolejemi, na který tramvaj najede po kolejích. Jeřábem nelze naložit,“ píše se na webu dopravního podniku.

Kdo si chce něco z pestré nabídky pořídit, musí dopravnímu podniku zaslat navrhovanou kupní cenu v zalepené obálce do 10. června. 

„Pokud bude výkupní cena kovového šrotu nebo autovraků z výkupen kovového šrotu vyšší než nabízená cena kupujících za ten který majetek, bude majetek vyřazen prostřednictvím těchto výkupen," varuje dopravní podnik.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dopravní podnik hl. m. Prahy

Štítky dopravní podnik, tramvaj, čistící vůz, prodej, obálková metoda, Dopravní podnik hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kupte si tramvaj nebo stroj na čištění silnic. Dopravní podnik prodává majetek  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.