Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sprejeři dnes ráno zastavili provoz metra na části linky C. Policie prohledávala kolejiště, nic nenašla

, aktualizováno 11. dubna 2022, 11:15

V pondělí kolem šesté hodiny ranní byl zastaven provoz pražského metra na lince C mezi stanicemi Ládví a Florenc. Důvodem přerušení provozu bylo několik osob, které se nacházely v tubusu metra. Na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému a cestující jezdili náhradními autobusy.

Několik osob v kolejišti metra ve stanici Nádrží Holešovice v pondělí kolem šesté hodiny ranní zablokovalo provoz mezi stanicemi Ládví a Florenc. Na svém webu o tom informoval pražský dopravní podnik, podle jehož informací zasahují na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému.

„Řidič uviděl osoby, které v tubusu metra něco malovaly,“ vysvětlila ráno pro naši redakci Violeta Siřišťová důvod pro zastavení provozu metra. „V tubusu se měli nacházet s největší pravděpodobností sprejeři. Bylo zastavné metro a teď se prohledává, zatím nemám informace o tom, zda někoho našli,“ řekla, ale později dodala, že policie nikoho nenašla.

Z Ládví do centra města cestující využili náhradní autobusy XC nebo pravidelné a prodloužené tramvajové linky. V úsecích Letňany - Ládví a Florenc - Háje byl provoz metra zachován.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky sprejeři, nehoda, MHD, metro, provoz, Praha, Ládví, Florenc, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sprejeři dnes ráno zastavili provoz metra na části linky C. Policie prohledávala kolejiště, nic nenašla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.