Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mezi zastávkami Starý Hloubětín a Lehovec nebudou jezdit tramvaje

Cestující v pražském Hloubětíně čeká dvoudenní výluka tramvají v úseku mezi zastávkami Starý Hloubětín a Lehovec. Důvodem je oprava kolejí. Výluka začala v sobotu 22. ledna ve 04:30 a skončí v pondělí 24. ledna po 04:30. Vyplývá to z informací zveřejněných na internetových stránkách dopravního podniku (DPP). V provozu bude náhradní autobus X19.

Výluka se týká denních tramvajových linek číslo 19 a 25 a nočních tramvají číslo 92 a 94. Všechny budou ve směru z centra končit v tramvajové smyčce Starý Hloubětín na křižovatce Poděbradské a Průmyslové ulice. Po skončení oprav budou tramvaje číslo 19, 92 a 94 jezdit až na Lehovec. Linka číslo 25 bude až do konce ledna končit na zmíněné smyčce.

Po dobu rekonstrukce pojede mezi zastávkami Lehovec, Hloubětín a Starý Hloubětín náhradní autobus X19. Na Lehovci bude stavět u konečné tramvají, druhá zastávka bude v Poděbradské ulici v zastávkách linky číslo 110 a druhou konečnou bude mít v Poděbradské ulici přibližně 20 metrů před vjezdem do obratiště tramvají Starý Hloubětín. V noci nahradí tramvaje noční autobusová linka 912.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto tram-bus.cz

Štítky výluka, MHD, tramvaje, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Praha, Starý Hloubětín, Hloubětín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi zastávkami Starý Hloubětín a Lehovec nebudou jezdit tramvaje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.