Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tragická nehoda uzavřela silnici v Praze. Řidič na místě zemřel

Ranní nehodu dvou osobních automobilů v pražské Libni nepřežil jeden z řidičů, druhý skončil v nemocnici. Kolize se stala před osmou hodinou ranní na frekventované Spojovací ulici nedaleko Balabenky, příčinu kolize policisté vyšetřují. Vyplývá to z informací záchranné služby, policistů a hasičů.

„O život třiačtyřicetiletého muže záchranáři bojovali přes 30 minut, bohužel svým zraněním nakonec podlehl. Muže 76 let jsme s poraněním hrudi transportovali do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady," uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

Mluvčí pražské policie Richard Hrdina řekl, že Spojovací ulice byla v místě nehody oboustranně uzavřena, záchranná služba jednoho z řidičů resuscitovala, těžkým zraněním ale podlehl. Okolnosti nehody zjišťují dopravní policisté. Na místě zasahovali i hasiči.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS HMP

Štítky nehoda, úmrtí, doprava, tragédie, Praha, zdravotnická záchranná služba, Libeň, Balabenka, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda uzavřela silnici v Praze. Řidič na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.