Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Provoz tramvají u Rudolfina přeruší filmové natáčení

Provoz tramvají a autobusů přes Staroměstskou a mezi Výstavištěm a Strossmayerovým náměstím přeruší filmové natáčení. Od pátečního do úterního večera tak nepojedou tramvaje kolem Rudolfina a mezi zastávkami Strossmayerovo náměstí a Výstaviště Holešovice.

LInky číslo dvě se filmování nedotkne

Linka číslo dvě je vlivem výluky na Palackého náměstí zkrácena do trasy Sídliště Petřiny – Špejchar, takže se jí filmování nijak nedotkne. Linka číslo šest nepojede mezi Libeňským mostem a Strossmayerovým náměstím přes Nádraží Holešovice a Výstaviště Holešovice. Objízdná trasa povede přes Pražskou tržnici a Vltavskou.

Linka číslo sedmnáct směrem od Kobylis na Nádraží Holešovice odbočí a na Strossmayerovo náměstí dojede přes Ortenovo náměstí a Vltavskou. Poté nepojede přes Vltavu hned přes Čechův most, ale dojede přes Malostranskou až na Újezd, odkud se vydá zpět na svou trasu k Národnímu divadlu. Od něj pokračuje výluka, která je spojena s pracemi na Palackého náměstí, a tak bude linka pokračovat přes Karlovo náměstí a Albertov na svou pravidelnou trasu. Stejné omezení platí také pro noční linku 93.

Na Staroměstskou raději metrem

Odkloněna bude také linka číslo osmnáct, a to z Malostranské na Újezd a přes most Legií k Národnímu divadlu. Od tohoto místa bude pokračovat ve své obvyklé trase.

Minibusová linka 194 je rozdělena na dvě části, a to Malostranská – Nemocnice pod Petřínem a Staroměstská – Florenc. Linka 207 bude po dobu výluky zkrácena, od Ohrady dojede pouze k Nemocnici Na Františku.

Pražský dopravní podnik doporučuje cestujícím, aby do oblasti Staroměstské primárně využívali metro A.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Pražská integrovaná doprava

Štítky doprava, tramvaj, výluka, natáčení, film, Praha, Staroměstská, Výstaviště, Rudolfinum, Holešovice, Strossmayerovo náměstí, Nádraží Holešovice, Libeňský most, Pražská tržnice, Petřiny, Kobylisy, Vltava, Dopravní podnik hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz tramvají u Rudolfina přeruší filmové natáčení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.