Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena nechala v Praze deset hodin odemčené a nastartované auto. Odešla do práce

Velmi nevšední případ řešili pražští strážníci v pondělí 28. června v Praze 14. Žena ráno zaparkovala auto u stanice metra Hloubětín a odešla do práce. Auto však před odchodem neuzamkla a navíc ani nevytáhla klíčky ze zapalování, auto tak na místě zůstalo na místě odemčené a nastartované deset hodin, aniž by si ho kdokoliv všiml. Strážníky nakonec zavolal soused, kterému auto začalo být podezřelé.

Odemčené a nastartované auto zůstalo na místě, kde ho roztržitá řidička nechala, od osmé hodiny ranní rána téměř do šesté hodiny večerní. Žena s hlavou plnou myšlenek na nový pracovní den zkrátka zaparkovala a odešla na metro. „Předtím ale jaksi zapomněla vypnout zapalování a vozidlo uzamknout. Po sedmnácté hodině bylo stále brblající auto už podezřelé místnímu sousedovi, který zavolal na tísňovou linku 156,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Strážníci ženu za krátko vypátrali. „Hlavně to neříkejte manželovi! Ten o mně pořád tvrdí, jak jsem hrozně roztržitá!“ řekla strážníkům zapomnětlivá řidička. Auto si krátce před osmnáctou hodinou přebral, zapalování vypnul a nakonec uzamkl manžel, který na místo dorazil.

„Že je manželka roztržitá, to už vím dávno. Že až takhle, je pro mě novinkou. Stejně ji mám rád. A taky jsem rád, že nám s autem nikdo neodjel,“ okomentoval situaci manžel ženy, která si ověřila výdrž svého auta.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky auto, nastartované auto, roztržitost, žena, Praha, Hloubětín, manželé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

...a proto ji má ráda PLNOU

Neděle, 18. července 2021, 13:24Odpovědět

Roman Dlouhy

uprostřed čtení jsem jí přál, aby se to manžel nedozvěděl...

Čtvrtek, 1. července 2021, 16:31Odpovědět

Žena nechala v Praze deset hodin odemčené a nastartované auto. Odešla do práce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.