Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Mladík vypil patnáct piv a sedl za volant. Afterparty strávil na policii

Pražští městští strážníci řešili opilého řidiče v Krymské ulici v Praze 10. Ten se prozradil svým nejistým stylem jízdy, což byl pro strážníky signál k jeho zastavení. Řidič nejdřív strážníkům tvrdil, že alkohol nepil, pak přiznal dvě piva, ale když nadýchal přes dvě promile, přiznal, že jich vypil asi patnáct.

Jednadvacetiletý muž se po párty, na které vypil patnáct piv, rozhodl sednout za volant sdíleného auta. Že to nebyl nejlepší nápad mu došlo, když jej kvůli nejisté jízdě zastavila hlídka strážníkům, které neuniklo jeho kličkování.

„Modré výstražné světlo a nápis stop dotyčný respektoval, stejně jako následnou výzvu k předložení dokladů. Během komunikace byl z muže cítit alkohol a jeho chování jasně naznačovalo požití alkoholických nápojů. Muž strážníkům nejdříve uvedl, že nic nepil. Po chvíli přiznal pouze dvě piva. Dechová zkouška s výslednou hodnotou přes dvě promile, však naznačila, že párty byla o poznání větší, a tak dotyčný zvýšil počet vypitých půllitrů na 15,“ popsala na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Policisté kontaktovali zaměstnance firmy odpovědné za sdílené auto, kteří si auto odvedli a řidiče si převzala hlídka státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky alkohol, opilý, řidič, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík vypil patnáct piv a sedl za volant. Afterparty strávil na policii  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.