Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestka nabízí slevu podnikům, které pustí lidi zdarma na toaletu

Městská část Praha 6 chce odměnit provozovny, které zpřístupní svá wc lidem zdarma. Po splnění podmínek dostanou slevu na zábor předzahrádky a bude jim snížen i poplatek Technické správě komunikací.

Restaurace, které se do projektu přihlásí a splní všechny podmínky, budou místo sta korun za metr čtvereční a den platit jen pět korun. K tomu také dostanou slevu na poplatek správě komunikací.

„Vypadá to jako maličkost, ale možnost odskočit si na toaletu by člověk někdy vyvážil zlatem. Pro provozovatele kaváren a restaurací je zase sleva, kterou za to obec poskytuje, skutečně významnou úlevou. Považuji to za vzájemně velmi výhodnou dohodu,“ uvedl v tiskové zprávě Jan Lacina, který má na starost správu majetku a hospodářskou politiku Prahy 6.

Žádost o slevu i umístění předzahrádky vyřizuje odbor životního prostředí úřadu městské části. Tam také podnikatelé získají modrou nálepku s nápisem free wc, kterým se podniky zapojené do projektu označují.

Ohodnoť článek

Foto Praha 6

Štítky toalety, restaurace, sleva, veřejnost, zahrádky, Praha, Jan Lacina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestka nabízí slevu podnikům, které pustí lidi zdarma na toaletu  |  Praha 6  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.