Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Zabijte mě, křičel opilý muž v Praze 5 na záchranáře a strážníky

Strážníci a záchranáři měli na Smíchově plné ruce práce s opilým mužem, který zůstal ležet ve vozovce, bránil se ošetření a hlavou chtěl rozbít skleněnou stěnu zastávky. K tomu ještě vykřikoval, aby ho lidé kolem zabili. Muž pak s naměřenými 2,68 promile skončil na záchytce.

Muže si ležícího ve vozovce v ulici Stroupežnického si v pondělí 14. listopadu po půl jedenácté večer všimli kolemjdoucí, zavolali hlídku a odnesli ho na chodník k přístřešku zastávky. „Z výpovědí vyplynulo, že upadl při přecházení ulice. Neměl viditelná zranění, pravidelně dýchal, ale nekomunikoval. Zmítal sebou a vydával podivné skřeky,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Záchranáři se ho snažili ošetřit, čtyřiapadesátiletý muž to ale odmítal a vykřikoval: „Zabijte mě!“ „Když se začal kolem sebe ohánět rukama a pokusil se praštit hlavou do skleněné stěny přístřešku, došlo na donucovací prostředky,“ dodala Seifertová.

V dechové zkoušce mu naměřili 2,68 promile a protože speciální hlídky určené pro převoz opilých osob byly vytížené, dovezli ho do protialkoholní záchytné stanice převezli za doprovodu strážníků sanitkou.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská policie, záchranná služba, opilý, záchytka, Smíchov, Praha, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zabijte mě, křičel opilý muž v Praze 5 na záchranáře a strážníky  |  Praha 5  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.