Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Viktorka Žižkov je bod od posledního místa. Vedení kvůli špatným výsledkům mění trenéry

U fotbalistů druholigového Žižkova skončili trenér David Oulehla s asistentem Janem Filipem. Podle klubového webu je vedení odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům, Viktoria je až na 14. místě tabulky s náskokem jediného bodu na poslední Třinec. Mužstvo dočasně převzal kouč B-týmu a sekretář klubu Zdeněk Koukal.

Oulehla trénoval Žižkov od loňského prosince a dovedl ho ke čtvrté příčce. V tomto ročníku se však Pražané trápí a v 11 kolech získali pouhých osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Na vítězství čekají od srpna.

„Davidovi s Honzou bych chtěl poděkovat, neměli to jednoduché, přesto tu odvedli kus poctivé práce. Ale cítíme, že mužstvo je v křeči a potřebuje nový impulz," uvedl spolumajitel klubu Milan Richter.

Sedmatřicetiletý bývalý prvoligový fotbalista Koukal bude na žižkovské lavičce i při sobotním utkání v Opavě. „Zdeňka známe dokonale, on zná dokonale kabinu. Tohle řešení je momentálně ideální. Výběru nového trenéra se budeme věnovat pečlivě, nechceme nic uspěchat," dodal druhý z majitelů Viktorie Jiří Rýva.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FK Viktoria Žižkov

Štítky Sport, fotbal, druhá, Žižkov, trenér, FC Viktoria Plzeň, FK Viktoria Žižkov, Zdeněk Koukal, Jan Filip, Třinec, SFC Opava, Milan Richter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktorka Žižkov je bod od posledního místa. Vedení kvůli špatným výsledkům mění trenéry  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.