Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z agitačního střediska komunistů na Žižkově je dětská ordinace

Třetí městská část dnes dopoledne informovala o otevření nové dětské ordinace v Baranově ulici na Žižkově. V pondělí 13. února otevře dětská lékařka Barbora Kociánová svou ordinace pro malé pacienty. Zajímavostí je, že ordinace se otvírá v místech, která v minulosti sloužila jako agitační středisko KSČM.

„Když jsme loni oznámili, že v Baranově ulici přetvoříme bývalé agitační středisko KSČM na dětskou ordinaci, hodně lidí nás varovalo, že myšlenka je to sice chvályhodná, ale s hledáním pediatra budeme mít velký problém,“ napsal na svém facebookovém profilu radní Prahy 3 Jiří Ptáček (TOP 09). Obavy veřejnosti se nakonec nenaplnily.

Dětská lékařka Barbora Kociánová otevře svou ordinaci v Baranově 11 na Žižkově v pondělí 13. února. „Z tohohle projektu přeměny někdejšího agitačního střediska KSČM mám fakt radost,“ komentoval otevření nové ordinace starosta Prahy 3 Michal Vronský (TOP 09).

„Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo pediatra hledá, dejte mu vědět. Sestřička telefony bere, maily vyřizuje a objednává již dnes,“ napsal na svůj facebook Ptáček. Pacienti se mohou objednávat na čísle +420 730 112 866 nebo přes webové stránky.

Místní lidé ordinaci přijali s nadšením. „Díky, to je potřeba jak sůl! Bydlíme za rohem, ale k doktorce jezdíme do Karlína, protože na Praze 3 nás nikdo nevzal,“ napsala na Facebook Michaela Kučerová. „Další podobnou ordinaci připravujeme v ulici Slezská,“ dodal starosta třetí městské části Michal Vronský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Praha 3

Štítky lékař, ordinace, dětské, Žižkov, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z agitačního střediska komunistů na Žižkově je dětská ordinace  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.