Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Soutěžní vozy opět zaplní Strahov. Pražský Rallysprint startuje už za měsíc

Jen necelý měsíc zbývá do startu tradičního TipCars Pražského Rallysprintu. I letos pořadatelé slibují atraktivní startovní listinu. V sobotu 4. prosince by se tak na trať měla vydat i nejšpičkovější soutěžní technika. V minulém roce soutěž zhatil koronavirus. Pořadatelé proto letos doufají, že se situace opakovat nebude.

„Na všechny účastníky se moc těšíme, ale samozřejmě se ani naše akce nevyhne určitým hygienickým opatřením, o jejichž přesném znění budeme ještě informovat. Věříme, že diváci jsou rozumní a pochopí jejich nezbytnost, odměnou jim letos bude velice atraktivní startovní pole. V něm bychom se měli setkat i se špičkovou technikou WRC z letošního mistrovství světa,“ slibuje ředitel soutěže Petr Mihule.

FOTO: Unikátní muzeum škodovek vzniká kousek od Prahy. Nabídne největší sbírku sportovních škodovek na světě

Nejen pro milovníkům automobilů bude od jara 2021 otevřeno nové automuzeum Svět škodovek v Čerčanech u Prahy. Připravované muzeum bude plné unikátních prototypů závodních i užitkových aut Škoda, které takto pohromadě nejsou vystaveny v žádném...


Start WRC bude o to zajímavější, že se s ohledem na změnu předpisů v mistrovství světa a nástup hybridů, bude jednat zřejmě o jednu z posledních možností vidět tuto techniku v akci, navíc téměř bezprostředně po závěrečném podniku letošního světového šampionátu.

Startovní listina pražského klání se teprve začíná sestavovat. Organizátoři nicméně slibují vysokou jezdeckou kvalitu.

TipCars Pražský Rallysprint odstartuje v sobotu 4. prosince a že jeho účastníci nejprve absolvují čtyři rychlostní zkoušky na jihozápad od Prahy, aby kolem poledne rozpoutali tradiční show v blízkosti strahovských stadiónů.

Ohodnoť článek

Foto TipCars Pražský Rallysprint

Štítky Praha, Pražský Rallysprint, Strahov, technika, mistrovství světa, Mistrovství světa v rallye

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěžní vozy opět zaplní Strahov. Pražský Rallysprint startuje už za měsíc  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.