Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kdo nechce hrát za Spartu, ať se sbalí a jde, řekl trenér Jandač na adresu Saláka

Hokejový brankář Alexandr Salák je sice stále ještě oficiálně hráčem Sparty, Pražané ale s jeho službami již nepočítají. Pětatřicetiletý gólman, který měl být v sezoně týmovou jedničkou, projevil v týdnu přání klub opustit a zamířit opět do zahraničí. S vedením nyní jedná o předčasném ukončení smlouvy.

„Jestli někdo nechce hrát za Spartu, tak ať se sbalí a jde“

„Odehrálo se to rychle. On sám přišel s tím, že to chce ukončit. Když tady nechce být, tak tady být nemůže," řekl trenér Josef Jandač po zápase s Kladnem. „Nemyslím si to jen já, nechceme v týmu někoho, kdo tady nechce být. Jestli někdo nechce hrát za Spartu, tak ať se sbalí a jde," podotkl.

Salák navíc v týdnu v rozhovoru pro deník Blesk přiznal, že v závěru roku s dalšími hráči Sparty zamířil do erotického klubu, kam si pro něj přijela manželka. A zveřejnění této informace se údajně nelíbilo jeho spoluhráčům.

První Bulhar v extralize: Chci se živit hokejem a dostat se co nejvýš, říká Nino Tomov

Nino Tomov je sedmnáctiletý hokejista, který před čtyřmi lety přišel ze Sofie do Prahy a začátkem letošního října nastoupil za pražskou Spartu jako první Bulhar v historii české extraligy. Nino má výbornou češtinu, mluví plynně a bez přízvuku. Z...

„Tohle patří do kabiny a nemá se to ventilovat“

„Rozhovor jsem neviděl, jen se ke mně něco v kabině dostalo. Pěkně se do toho zamotal. Já to ale moc komentovat nechci, je to jeho věc, jeho rozhodnutí. Hráči měli po zrušeném turnaji v Davosu dva dny volna, kluci se domluvili, že si sednou a něco si vyříkají jako chlapi. Tak si to vyříkali. Tohle patří do kabiny a nemá se to ventilovat. Že to on tahá, je jeho věc. Já si za hráči stojím," dodal Jandač.

Sparta aktuálně spoléhá na Matěje Machovského, jenž se do klubu vrátil v polovině listopadu z KHL. Záda mu kryje devatenáctiletý junior Oldřich Cichoň. Pražané se ale s největší pravděpodobností budou snažit v závěru přestupního termínu získat dalšího gólmana.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Sparta Praha

Štítky sport, hokej, extraliga, Sparta, Salák, Jandač, HC Sparta Praha, Alexander Salák, Josef Jandač, Rytíři Kladno, trenér, Kontinentální hokejová liga, Matěj Machovský, Blesk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo nechce hrát za Spartu, ať se sbalí a jde, řekl trenér Jandač na adresu Saláka  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.