Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jaroslav Bednář je klubová legenda hokejové Slavie, teď jí dělá sportovního manažera

Novým sportovním manažerem hokejové Slavie v první lize se stal Jaroslav Bednář. Bývalý vynikající útočník a nejlepší střelec v klubové historii obsadí volné místo v managementu Pražanů. Čtyřiačtyřicetiletý Bednář byl sportovním manažerem v extraligovém Hradci Králové, v minulé sezoně za Slavii hrál.

„Měli jsme v plánu uvolněný post sportovního manažera v průběhu sezony obsadit, po posledních výsledcích jsme ale zareagovali rychleji a Jarda byl pro nás logickou volbou. Má zkušenosti s touto pozicí z extraligy, přehled o hráčích a od začátku sezony sleduje všechny naše zápasy," uvedl majitel klubu Stanislav Tichý na oficiálním webu.

Bednář doposud spolupracoval s obchodním oddělením, na pozici sportovního manažera nahradí Jiřího Vebera, který se v této sezoně stal hlavním trenérem. „Pro mě je to stoprocentně velká výzva. Všichni víme, o co hrajeme, a uděláme všechno proto, aby Slavia dosáhla co nejlepšího výsledku," uvedl Jaroslav Bednář.

Slavii se po vydařeném úvodu sezony přestalo dařit a dnes se Pražané budou snažit proti Vrchlabí ukončit sérii čtyř porážek. „Bohužel po výborném startu do sezony přišla šňůra porážek po neuspokojivých výkonech, ale já věřím, že se nám povede zapracovat na tom, abychom navázali na úvod sezony, a vrátíme se tam, kde bychom chtěli být," dodal Bednář.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Slavia Praha

Štítky sport, hokej, Slavia, Jaroslav Bednář, Praha, HC Slavia Praha, sportovní funkcionář, Mountfield Hradec Králové, Jiří Veber, HC Stadion Vrchlabí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Bednář je klubová legenda hokejové Slavie, teď jí dělá sportovního manažera  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.