Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Patera končí na lavičce Sparty. Klub jedná s novým trenérem

Pavel Patera už není trenérem pražské hokejové Sparty. Spolu s Paterou kvůli špatným výsledkům skončil i jeho asistent Patrik Martinec. Na nedělní zápas Sparty s Pardubicemi připravuje pražský celek sportovní ředitel Petr Ton, sportovní manažer Jaroslav Hlinka a trenér dorostu Sparty František Ptáček. Sparta je po čtyřech prohrách v řadě jen dvě příčky od úplného dna tabulky.

Patera na lavičce Sparty končí

Hokejová Sparta dnes večer na svém webu oznámila, že Pavel Patera nadále nebude trénovat hlavní tým. Patera i jeho asistent Patrik Martinec končí kvůli velmi nepovedenému vstupu do sezóny, vdení klubu doslova jako důvod ukončení spolupráce uvedlo neuspokojivé výsledky a herní projev týmu.

„Všechny nás mrzí, že k této situaci muselo dojít. Tým v tuto chvíli potřebuje rychle nový impuls. Oběma trenérům děkujeme za dosavadní spolupráci a přejeme jim hodně štěstí v další fázi kariéry,“ uvedla na webu Sparty generální manažerka Barbora Snopková Haberová a doplnila, že nový trenérský tým klub představí během reprezentační přestávky.

Podle informací deníku Sport a webu iSport.cz vedení Sparty usiluje o Václava Varaďu.

Sparta je dvě příčky od extraligového dna

Do nedělního zápasu s Pardubicemi Spartu dočasně povedou sportovní ředitel Petr Ton, sportovní manažer Jaroslav Hlinka a trenér dorostenců František Ptáček. „Na týmu leží už několik zápasů deka. Potřebujeme se chytit vybojovaného, a hlavně vyhraného zápasu,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Petr Ton.

Zatímco Dynamo po výborných výkonech vede tabulku, Sparta si v pátek na ledě Vítkovic připsala porážku 2:3 a šlo tak o čtvrtou prohru za sebou bez zisku jediného bodu. Sparta je v tabulce extraligy už jen před Kladnem a Litvínovem.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Sparta Praha

Štítky sport, hokej, extraliga, Sparta, trenér, Patera, Praha, HC Sparta Praha, Pavel Patera, HC Dynamo Pardubice, Petr Ton, Jaroslav Hlinka, František Ptáček, Patrik Martinec, HC Vítkovice Ridera, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patera končí na lavičce Sparty. Klub jedná s novým trenérem  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.