Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalistky Slavie opět porazily Spartu a vyhrály domácí pohár. Slaví tak double

Fotbalistky Slavie ve středečním utkání na Proseku porazily hráčky Sparty a po ligovém titulu získaly i domácí pohár. Sešívaná děvčata porazila rivala z Letné 2:0. Branky vstřelily ve 37. minutě Franny Černá a čtvrt hodiny před koncem Tereza Kožárová.

Vyrovnaný začátek

Fotbalistky Slavie měly ligový titul jistý už na konci dubna tři kola před koncem nadstavby a před Spartou nakonec vyhrály ligovou soutěž o šest bodů. V úterý svého rivala porazily v pátém vzájemném duelu sezony počtvrté.

Zápas byl v prvních minutách vyrovnaný a náznaky šancí byly k vidění na obou stranách hřiště. Už v devatenácté minutě šla z hřiště kapitánka Slavie Diana Bartovičová, která se zranila v souboji ve vápně.

Fotbal je v rodině číslo jedna, moje partnerka i naše dcera mě podporují, říká Petra Divišová

Fotbalistky pražské Slavie porazily v nedávném derby pražskou Spartu jasně 4:0, díky čemuž si zajistily zisk letošního titulu a staly se opět mistryněmi České republiky. Jednou z hráček, které titul se Slavií oslavují, je Petra Divišová....

Slávistky získaly pohár po šesti letech

První gól daly slávistky ve 37. minutě, kdy Kravčuková poslala přihrávku do vápna za obranu, kam si naběhla Franny Černá, která obstřelila brankářku Sparty Vaníčkovou. Slavia vedla 1:0.

Druhý gól padl až v 77. minutě, kdy jedna ze sparťanek srazila centr hlavou před vápno. Z tohoto místa vystřelila Tereza Kožárová k tyči a navýšila vedení Slavie na 2:0.

Utkání za tohoto stavu skončilo a slávistky tak mohly začít slavit zisk domácího poháru, který získaly poprvé po šesti letech.

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky sport, fotbal, ženy, pohár, ČR, finále, Praha, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, fotbalista, Tereza Kožárová, Franny Černá, Prosek, Letná, Diana Bartovičová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalistky Slavie opět porazily Spartu a vyhrály domácí pohár. Slaví tak double  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.