Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbalové derby pražských S, které se bude hrát za týden, je vyprodané

Přestože do pražského derby mezi fotbalisty Slavie a Sparty v závěrečném pátém kole ligové nadstavby zbývá ještě více než týden, domácí sektory už jsou vyprodané. Na sociální síti o tom informoval vršovický klub.

Derby se hraje v neděli odpoledne

Zápas se v Edenu uskuteční příští neděli od pěti hodin odpoledne. Slavia mezitím odehraje ještě domácí utkání se Slováckem a venkovní duel v Ostravě. Tři kola před koncem soutěže ztrácí vršovický obhájce trofeje dva body na vedoucí Plzeň, s níž v neděli remizoval 1:1.

Kapitán fotbalistů Slavie Ondřej Kúdela proti Plzni v nastavení poslal domácí z penalty do vedení, ale Západočeši nakonec také z pokutového kopu vyrovnali na 1:1 a před Pražany udrželi dvoubrankový náskok v čele tabulky. Pětatřicetiletému obránci se příliš nelíbil výkon polského rozhodčího Bartosze Frankowského, který mu na hřišti připadal nervózní, ale vinu za ztrátu bodů dával výhradně úřadujícím mistrům.

Finále fotbalového poháru mezi Slováckem a Spartou bylo kvůli dešti odloženo

Finále českého fotbalového poháru MOL Cupu mezi Slováckem a Spartou Praha se kvůli nezpůsobilému terénu dnes neodehraje. Uherské Hradiště zasáhl před utkáním silný přívalový déšť a hlavní rozhodčí Ladislav Szikszay zápas odložil. Předběžný...

Eden nebyl vyprodaný ani proti Plzni

Sparta měla hrát proti Slovácku ve středu finále MOL Cupu, ale zápas se kvůli nezpůsobilému terénu neodehrálo. Uherské Hradiště totiž zasáhl před utkáním silný přívalový déšť a hlavní rozhodčí Ladislav Szikszay zápas odložil. Předběžný náhradní termín je 18. května.

Oba pražské celky se v Edenu střetnou před vyprodanými ochozy, které zaplní 19 370 diváků. Při nedělním šlágru s Plzní dorazilo na stadion do Edenu 18 732 fanoušků. Zcela zaplněný nebyl kotel hostů a některé volná místa byla i v domácích sektorech.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky sport, fotbal, derby, Slavia, Sparta, diváci, Praha, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň, Stadion Eden, 1. FC Slovácko, Ondřej Kúdela, MOL Cup, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalové derby pražských S, které se bude hrát za týden, je vyprodané  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.