Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slávista Olayinka byl donominován do reprezentace Nigérie na mistrovství

Fotbalista Slavie Peter Olayinka byl donominován do nigerijské reprezentace na nadcházející mistrovství Afriky. Přijde tak o zimní přípravu Pražanů v Portugalsku. Úřadující český mistr o tom informoval na svém webu.

Fotbalisté Slavie se na jarní část ligy připraví v Portugalsku. V Algarve stráví tři týdny

Zimní příprava fotbalové Slavie začne v polovině příštího týdne. Slávisté ve středu 5. ledna odlétají na tréninkový kemp do portugalského Algarve, kde zůstanou až do 24. ledna, kdy je čeká návrat do Prahy.

Dočasný trenér Nigérie Augustine Eguavoen nominoval osmadvacetiletého křídelníka Olayinku po ztrátě útočníků Emmanuela Dennise z Watfordu a Victora Osimhena z Neapole.

"Jsem opravdu nadšený, pro mě je to splněný sen. Na turnaj se hodně těším, nemůžu se dočkat, až do toho dám všechno," uvedl Olayinka, který si za reprezentaci dosud připsal dva krátké starty.

Mistrovství Afriky proběhne v Kamerunu od 9. ledna do 6. února. Nigérie na něm bude obhajovat bronz z posledního šampionátu z roku 2019. Ve skupině se postupně utká s Egyptem, Súdánem a Guineou-Bissau.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Slavia Praha

Štítky Sport, fotbal, první, Slavia, Olayinka, Afrika, Nigérie, Peter Olayinka, reprezentace, SK Slavia Praha, Portugalsko, SSC Napoli, Watford FC, Emmanuel Dennis, Augustine Eguavoen

Slávista Olayinka byl donominován do reprezentace Nigérie na mistrovství  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.