Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zemřel bývalý hráč fotbalové Sparty. Denis Kovba prohrál boj s covidem

Smutná zpráva zasáhla fotbalovou veřejnost. Jednou z obětí covidu se stal bývalý hráč pražské Sparty Denis Kovba. Dvaačtyřicetiletý běloruský fotbalista zemřel poté, co prohrál boj s onemocněním. Informaci o jeho úmrtí dnes potvrdila na svém twitterovém účtu pražská Sparta.

„Se zármutkem jsme přijali zprávu, že ve věku 43 let zemřel náš bývalý hráč a majitel mistrovského titulu ze sezony 2009/2010 Denis Kovba,“ potvrdil klub.

Už před týdnem ruská Samara zveřejnila zprávu od Kovbovy manželky, že někdejší reprezentační záložník bojuje na jednotce intenzivní péče o život. Nyní zákeřné nemoci podlehl, jak informuje portál iSport.cz.

Běloruský fotbalista působil nejen ve své domovině. Během své kariéry oblékal dres také ukrajinských klubů FK Zirka Kirovohrad a PFK Oleksandia. V Rusku pak nastupoval za Křídla Sovětů Samara a FK Chimki. Na svém kontě měl sedmatřicet reprezentačních startů. V pražské Spartě se příliš neprosadil, když se po osmi zápasech zranil.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto AC Sparta Praha

Štítky Sparta, Bělorusko, úmrtí, fotbal, covid, AC Sparta Praha, Denis Kovba, COVID-19, Samara, FK Zirka Kirovohrad, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřel bývalý hráč fotbalové Sparty. Denis Kovba prohrál boj s covidem  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.