Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slavia odvrátila ostudu v poháru. Po poločase prohrávala ve Velvarech 0:2, nakonec postupuje

Fotbalisté Slavie dnes ze všech sil odvraceli ostudu, která se jim mohla přihodit na půdě třetiligového Slovanu Velvary. Sešívaní totiž po poločase prohrávali 0:2, nakonec však pro vršovický klub dopadlo vše dobře. Fotbalisté Slavie ve třetím kole MOL Cupu zvítězili na hřišti Velvar 4:2. Dál postupuje i pražská Sparta a Bohemka, která vyhrála v Prostějově 4:0.

Slavia v netradiční sestavě nezvládla úvodní poločas a Velvarům zařídili senzační vedení Vopat a Tenkl proměněnou penaltou. Po změně stran Pražané odvrátili blamáž a mezi 55. a 61. minutou výsledek otočili. Dvakrát se trefil Stanciu a jednou náhradník Traoré. Rumun Stanciu ještě v nastavení dovršil hattrick.

Velvary - Slavia Praha 2:4 (2:0)

Branky: 15. Vopat, 40. Tenkl z pen. - 55., 60. a 90.+1 Stanciu, 56. Traoré.

Sestava Slavie: Kinský - Masopust, Matys (46. Traoré), Madsen (46. Ekpai), Oscar - Stanciu, Samek - Lingr (82. Biegon), Tecl, Olayinka (46. Plavšič) - Krmenčík. Trenér: Trpišovský.

Sparta v Brně nakročila k postupu už v první půli, kdy dvakrát skóroval Drchal a navázal na formu z první ligy. Letenští po změně stran náskok bez větších problémů kontrolovali, navíc v 87. minutě přidal třetí gól hostů střídající Bulhar Minčev.

Líšeň - Sparta Praha 0:3 (0:2)

Branky: 14. a 38. Drchal, 87. Minčev.

Sestava Sparty: Heča - Vindheim, Panák, Štetina, Wiesner - Haraslín (64. Minčev), Souček, Sáček (80. Jonáš), Karabec (88. Ryneš), Karlsson (89. Sejk) - Drchal. Trenér: Vrba.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Slavia Praha

Štítky sport, fotbal, pohár, Slavia, Velvary, Sparta, Bohemians, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, Bohemians 1905, MOL Cup, 1. SK Prostějov, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavia odvrátila ostudu v poháru. Po poločase prohrávala ve Velvarech 0:2, nakonec postupuje  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.