Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté chystají opatření v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním pražské Slavie a Baníku Ostrava

V souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním Fortuna ligy mezi mužstvy SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava přijali pražští policisté odpovídající bezpečnostní opatření. Na jeho dodržování se budou podílet stovky policistů.

Několik stovek policistů z pořádkové, dopravní i kriminální služby se bude podílet na bezpečnostním opatření, jehož cílem bude především zajištění bezproblémového průběhu celé akce. Zúčastní se jí také členové antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky spolu s policisty na koních.

Policisté doporučují přijít s předstihem

Při přípravě bezpečnostního opatření pražská policie úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s ostatními subjekty, kterých se toto opatření dotkne. Utkání začne v 19:00 hodin a stadion bude otevřen v 17:30 hodin. Pořadatelé budou všechny příznivce fotbalu u vstupu do areálu kontrolovat, proto je třeba na utkání přijít s dostatečným časovým předstihem,“ uvedl mluvčí pražských policistů Jan Rybanský.

V okolí stadionu se před začátkem fotbalového utkání a po jeho skončení budou podle policistů pravděpodobně tvořit kolony. Ty budou na místě usměrňovat policisté z oddělení řízení dopravy. „Parkovací kapacity kolem stadionu nejsou neomezené, proto žádáme návštěvníky, pokud je to jen trochu možné, aby nechali svá vozidla doma, anebo využili záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu,“ doplnil Rybanský.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, fotbal, utkání, dohled, Slavia, Baník, fotbalový zápas, SK Slavia Praha, FC Baník Ostrava, bezpečnostní opatření, 1. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chystají opatření v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním pražské Slavie a Baníku Ostrava  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.