Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Bývalý reprezentant Pudil oblékne dres druholigového Žižkova

Bývalý reprezentant Daniel Pudil se ve svých čtyřiatřiceti letech vrací do Prahy. Odchovanec Sparty si kromě angažmá v tuzemské lize vyzkoušel belgický, španělský, italský i anglický fotbal. Po roční zkušenosti v Mladé Boleslavi teď plánuje oblékat dres druholigového Žižkova.

Zkušenosti rodáka z Prahy mluví za vše. Na svém kontě má 35 reprezentačních startů, tři tituly, 11 let v zahraničí a postup do Premier League.

Viktorka v nové sezóně nebude hrát na Žižkově. Stěhuje se na Prosek

Žižkovská Viktorka si letos návrat do české nejvyšší fotbalové soutěže nevybojovala. I v příští sezóně tak bude bojovat ve 2. české fotbalové lize, tentokrát už ovšem ne na svém domovském stadionu v Seifertově ulici. Domovem červenobílých bude...

Pudil se vrátil do Česka po jedenácti letech strávených v zahraničí, kde působil v belgickém Genku, italské Ceseně a anglických klubech Watfordu a naposledy Sheffieldu. V domácí soutěži hrál vedle Mladé Boleslavi také za Liberec, pražskou Slavii a profesionální kariéru Blšany.

Pětatřicetinásobný reprezentant dlouho patřil v Mladé Boleslavi k oporám. V minulém ročníku Pudil za středočeský tým převážně na pozici stopera absolvoval 28 ligových zápasů, ale v pětikolové nadstavbě si připsal jen 19 minut proti pražské Bohemce.

Foto FK Viktoria Žižkov

Štítky Sport, fotbal, druhá, Žižkov, Pudil, Daniel Pudil, FK Viktoria Žižkov, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, Premier League, KRC Genk, Watford FC, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, FK Chmel Blšany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý reprezentant Pudil oblékne dres druholigového Žižkova  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.